En komplet liste over vores hoteller i Prag er angivet nedenfor.

Velkommen til – den billigste hotel partner i Prag.

Konceptet for Andel3w.dk er ganske enkelt. Vi tilbyder og garanterer dig de billigste priser på hoteller i Prag. Der er mange penge at spare, booke på Andel3w.dk og i samarbejde kan vi finde den bedste løsning for netop din tur til Prag.

Nedenfor kan i  ved at bruge momondo.com få en liste med priser over de flyselskaber der flyver til Prag .

 Tjek fly til Prag: www.momondo.com

Tjek andre hoteller: Flere hoteller

I forhold til andre hjemmesider er i altid velkommen til at ringe til os eller skrive til os hvis i har nogle spørgmål eller blot har brug for et godt råd. Vi er her for jeres skyld og vi taler dansk..

Hos Andel3.dk kan i også regne med hjælp når i er i Prag. I er altid velkommen til at besøge det skandinaviske hus og vores turist kontor med skandinavisk talende personale og cafe i centrum af Prag for at få et godt råd, hjælp eller blot nyde en kold  tjekkisk øl i vores cafe.

Vi ønsker at hjælpe jer med, at få det bedst mulige ud af jeres rejse til Prag. Derfor har vi nøje udvalgt forskellige hoteller i Prag, som lever op til den standard, som vi selv forventer når vi rejser.

For et uforpligtende tilbud kan i skrive til os på: reservations@codan-agentura.com Hvis i allerede ved hvilket hotel i gerne vil booke kan i gøre det på vores hjemmeside.

God fornøjelse med besøget hos os. Vi håber at I finder alt den information I skal bruge og ser frem til at byde jer velkommen i Prag.

 

2 stjernede hostels og hoteller


3 stjernede hoteller

Priser fra €0
Albatros Botel
Centralt beliggende
Priser fra €0
City Central Hotel
11-15 min
Priser fra €0
City Centre Hotel
Centralt beliggende
Priser fra €0
City Club Hotel
16-20 min
Priser fra €0
City Inn Hotel
Centralt beliggende
Priser fra €0
Racek Botel
21-30 min

4 Star Comfortable Hotels


5 Star Luxury Hotels

SPECIAL OFFERSDin rejse konsulent...
Charlotte Poulsen


Write to us